بیش از ۳۰۰ خانوار شهرک مسعودیه با حکم شعبههای مختلف مجتمع قضائی شهید محلاتی مجبور به تخلیه منازل خود هستند. نمایندگان این اهالی درخواست اعمال ماده ۴۷۷ را به بازرس ویژه قوه قضائیه تقدیم کردند.
به گزارش خبرنگار قضائی ؛ اصغر جهانگیر، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه روز گذشته با حضور در دفتر ارتباطات مردمی قوه قضائیه با مراجعان مردمی دیداری رو در رو داشت و دستوراتی برای تسهیل روند قضائی پروندههای مطروحه در این دیدار صادر کرد.
اصغر جهانگیر که علاوه بر معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، ریاست بازرسی ویژه قوه قضائیه را هم در اختیار دارد، ابتدا به سه پرونده از مراجعان که از سوی دفتر ارتباطات مردمی قوه قضائیه برنامهریزی شده بود و مربوط به اتهام قاچاق دارو، مشکلات دادرسی برای یک متهم در 5 پرونده و اجرا نشدن حکم دادگاه برای یک شرکت تعاونی در استان آذربایجانشرقی میشد رسیدگی و دستوراتی را در خصوص آنها صادر کرد.
جهانگیر سپس در میان مردم حاضر شد و با گوش دادن به مشکلات آنها در مورد پروندههایی که موضوعات متعدد و مختلفی داشتند، با حوصله به بیان راهکارهای لازم پرداخت و در خصوص پیگیری مشکلات مراجعهکنندگانی که از استانهای تهران، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و ... به این دیدار مردمی آمده بودند، توصیههایی بیان کرد.
یکی از مشکلات مطرحشده در این ملاقات مردمی، مشکل برخی از اهالی شهرک مسعودیه در افسریه تهران بود که بیش از 300 خانوار با حکم شعبههای مختلف مجتمع قضائی شهید محلاتی مجبور به تخلیه منازل خود شدهاند. جهانگیر در این دیدار توصیه اکید برای پیگیری این پرونده داشت که نمایندگان زیاندیدهها خواستار اعمال ماده 477 شده بودند.
گفتنی است؛ اقبال شاکری، نماینده مردم تهران در خانه ملت 15 آذرماه به ضمن اشاره به بازدید خود از محله مسعودیه واقع در منطقه 15 شهر تهران گفته بود؛ اخیراً برای برخی از اهالی این محل مشکلی پیش آمده و فرزندان فردی که 40 سال پیش زمینهای خود را به صورت مبایعهنامه به مردم آن محل فروخته است، برای برخی از این افراد حکم تخلیه و برای برخی دیگر مبالغ سنگینی جهت صدور سند، تعیین کردهاند.
شاکری از قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی و دولت خواستار رسیدگی به این مشکل شده و تأکید کرده است: این زمینها پیش از انقلاب متعلق به مالکی به نام نوریشیرازی بوده و مردم اوایل انقلاب این زمینها را از وی خریداری کردند. نوریشیرازی یک بنگاهدار را مسئول انجام این کار کرده و زمینها در قالب مبایعهنامه و قولنامه به برخی افراد فروخته است. اکنون فرزندان این فرد در حال پیگیری هستند و اعلام کردهاند کار بنگاهدار در آن زمان خلاف قانون بوده بنابراین همه زمینها متعلق به آنهاست. بر این اساس شرایط نامناسبی برای مردم پیش آمده و در حال پیگیری هستیم تا بتوان جلوی این احکام گرفته شود.
گزارش خبرشناسمیافزاید؛ طبق اظهارات یکی از قدیمیها و معتمدین محله؛ فردی به نام محمدعلی وثوقالدوله، زمینهای خود را به شخصی به نام پرویز نوریشیرازی، میفروشد و نوریشیرازی هم زمینها را پس از نامگذاری به نام پسرش مسعود، آنها را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و به روستاییان مهاجر میفروشد. اکنون محله مسعودیه، از امکانات رفاهی و شهری خوبی برخوردار است و 4 درمانگاه، یک مرکز بیماریهای خاص، 2 زمین چمن مصنوعی، 2 مجموعه ورزشی و 15 مسجد و حسینیه دارد.
انتهای پیام/