رسانههای صهیونیستی و غربی خبر مهم برکناری «رئیس میز ایران در موساد» را با پررنگ کردن جنسیت رئیس جدید و مانور مثبت درباره زن بودن وی سانسور کردند.
به گزارش گروه سیاسی ، سازمان جاسوسی موساد اخیراً اعلام کرد دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است. در اطلاعیه موساد ادعا شده: برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است. زن دیگری هم با نام اختصاری «الف»، در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمعآوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.
بعدی که در رسانههای غربی و صهیونیستی منتشر شد، بهشکل پررنگ بر زن بودن افراد جدید منصوبشده تأکید داشت و خبر را بهشکل یک دستاورد و موفقیت وانمود میکرد، اما واقعیت ماجرا این است که رئیس میز ایران بهخاطر ناکامیها و شکستهایی که موساد در چند سال اخیر دریافت کرده، برکنار شده است، بهعبارت دیگر، اگر رئیس قبلی میز ایران در موساد موفق بود و ناکامیهای بزرگ را بر سر صهیونیستها نکشانده بود، دلیلی نداشت که برکنار شود.
گفتنی است چند ماه قبل، هنگامی که رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از 13 سال خدمت تغییر کرد، رسانههای صهیونیستی و غربی سعی کردند این تغییر بعد از 13 سال را مصادره به مطلوب خود کرده و بهعنوان ضعف اطلاعاتی ایران جا بزنند، اما حالا که رئیس میز ایران در موساد بهخاطر حجم ناکامیهای بیسابقه برکنار شده، همان رسانهها، روی جنسیت نفر جدید (زن بودن) بهعنوان یک موفقیت و دستاورد تأکید میکنند!
یکی از ناکامیهای بارز موساد و سران رژیم صهیونیستی، این واقعیت است که نفتالی بنت مدعی اجرای راهبرد «مرگ ایران با هزار ضربه چاقو» بود اما شکستهای پیاپی رژیم صهیونیستی، هم در مقابل مقاومت لبنان و فلسطین، هم شکست در جبهه داخلی رژیم و تشدید دوقطبیهای فرساینده، و هم پیشرفتهای چشمگیر ایران در حوزه منطقهای و نظامی و برنامه هستهای، به سقوط دولت مستعجل نفتالی بنت انجامید تا صهیونیستها ناچار به برگزاری پنجمین انتخابات پارلمانی ظرف چهار سال اخیر شوند.
یکی از شکستها و نگرانیهای بزرگ رژیم صهیونیستی، اعلام نگرانی دوقلوی داخلی موساد، شاباک (سرویس اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل) است که درباره تشدید خشونت و آشوب در انتخابات پیشِروی این رژیم در اثر نفوذ و دستکاری ایران هشدار داده است.
دراینباره، روزنامه «تایمز اسرائیل» بهتازگی نوشت: گزارشها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائیل توسط مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت میکند. شاباک نگران است که بهدنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز مرتکب خشونت شده و آشوب سیاسی برپا کنند.
منبع: روزنامه کیهان
انتهای پیام/