یک اخترشناس گفت: با استفاده از ابرنواخترها اثبات شده که سن جهان هستی ۱۳.۸ میلیارد سال است. تصویر جدید جیمز وب از "اسمک ۰۷۲۳" تصویری از یک خوشه کهکشانی است که مملو از هزاران کهکشان بسیار قدیمی دیگر است و ممکن است سن آنها ۱۳ میلیارد سال باشد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ؛ تلسکوپ فضایی "جیمز وب" بهعنوان قدرتمندترین تلسکوپ فضایی ساختهشده در جهان، نخستین تصاویر خود را در قالب 5 تصویر، ثبت کرده است که این تصاویر توسط ناسا منتشر شده است.
تلسکوپ فضایی "جیمز وب" جانشین 10 میلیارد دلاری (7.6 میلیارد پوند) تلسکوپ فضایی هابل است. این تلسکوپ نسبت به رصدخانه قبلی یعنی هابل، بسیار عمیقتر به کیهان نگاه میکند و در نتیجه رویدادهای مربوط به زمانهای دورتر یعنی رویدادهایی را که بیش از 13.5 میلیارد سال پیش رخ دادهاند شناسایی خواهد کرد.
برای آشنایی با ویژگیها و کارکردهای این تلسکوپ قدرتمند و تصاویر ثبتشده توسط آن، خبرنگار خبرشناسگفتوگویی را با دکتر "فاطمه طباطبایی" متخصص نجوم و کیهانشناسی رصدی امواج فروسرخ و رادیویی انجام داده است؛ این استاد نجوم معتقد است با استفاده از ابرنواخترها این امر اثبات شده است که سن جهان هستی 13.8 میلیارد سال است. تصویر جدید "جیمز وب" از "اسمک 0723" تصویری از یک خوشه کهکشانی است که مملو از هزاران کهکشان دیگر است و در آن منحنیهایی را مشاهده میکنیم که مربوط به کهکشانهای بسیار قدیمی هستند و ممکن است سن آنها 13 میلیارد سال پیش باشد.
در ادامه، فیلم این گفتوگو را مشاهده میکنید:
تصاویر مادون قرمز تلسکوپ "جیمز وب" از کهکشان "NGC 7496 "
انتهای پیام/