شورای اروپا در بیانیهای هشت فرد و یک شرکت ایرانی را به بهانه آنچه که نقض حقوق بشر خوانده میشود، تحریم کرده است.
به گزارش گروه بینالملل ، طبق اطلاعیه ضد ایرانی شورای اروپا که در وبسایت این شورا منتشر شده است، هشت فرد و یک شرکت ایرانی با ادعای آنچه که نقض حقوق بشر خوانده میشود، مورد تحریم قرار گرفتهاند.
طبق این اطلاعیه این افراد شامل، بیژن نوباوه و سید علی یزدی خواه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مهدی علی بابایی، معاون اجتماعی سپاه استان قم، علی اصغر نوروزی، سید امین الله امامی طباطبایی، یحیی علاء الدینی، جمال بابامرادی و احمد کریمی از بنیاد تعاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.
همچنین شرکت مهندسی آرینتل، ارائهدهنده خدمات تلفن همراه با ادعای آنچه که سرکوب مخالفان خوانده شده، مورد تحریم اروپا قرار گرفته است.
طبق بیانیه اروپا این تحریمها شامل مسدود شدن داراییها، ممنوعیت سفر به اتحادیه اروپا و ممنوعیت در دسترس قرار دادن وجوه یا منابع اقتصادی است و همچنین ممنوعیت صادرات تجهیزاتی است.
این هفتمین بسته تحریمی اروپا علیه ایران است و در راستای 6 بسته قبلی است که در 17 اکتبر، 14 نوامبر، 12 دسامبر 2022، 23 ژانویه، 20 فوریه و 20 مارس 2023 توسط شورا تصویب شده است.
ساعاتی قبل نیز وزارت خارجه انگلیس در مواضعی ضد ایرانی از تحریم برخی از مقامات ایرانی با ادعای "نقض حقوق بشر" توسط این کشور، اتحادیه اروپا و آمریکا خبر داد.
طبق بیانیه وزارت خارجه این کشور، انگلیس، ایالات متحده و اتحادیه اروپا اقدامات هماهنگ و منسجمی را برای پاسخگویی ایران انجام دادهاند و هر ماه تحریمهایی را با ادعای نقض حقوق بشر اعلام کردهاند.
این تحریمها در کنار جنگ تبلیغاتی-رسانهای بخشی از جنگ ترکیبی غرب علیه ایران به شمار میرود. کشورهای غربی بعد از فروکش کردن آشوبها در ایران، در راستای تلاش برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات سیاست تحریمهای خود علیه ایران را ادامه دادهاند.
کارشناسان، علاوه بر این معتقدند اینگونه اقدامات کشورهای غربی به سوی اعمال فشار بر ایران در خصوص مذاکرات رفع تحریمها نیز نظر دارد.
کشورهای غربی از زمان آغاز این مذاکرات در وین در تلاش بودهاند با مقصرنمایی علیه ایران، تهران را به پذیرش توافقی با ویژگیهای مطلوب غرب وادار کنند.
انتهای پیام/