علی عبدی در یادداشت کوتاهی به بررسی نامه جعلی منتشرشده درخصوص «اعزام نیرو به ایران توسط حزبالله لبنان» پرداخته و به چند دروغ در آن اشاره کرده است.
گروه سیاسی ـ علی عبدی کارشناس حوزه رژیم صهیونیستی در یادداشتی به برخی جعلیات صورتگرفته در روزهای اخیر بهخصوص نامه جعلی منتسب به حزبالله لبنان با عنوان اعزام نیرو برای مقابله با اغتشاشات در ایران پرداخته است.
موضوع جعلی اعزام نیرو توسط حزبالله به ایران پیش از این از سوی رسانه صهیونیستی جروزالم پست نیز منتشر شده بود.
بررسیهای خبرشناسنشان میدهد این نامه جعلی نخستین بار توسط یک خبرنگار زن صهیونیستی بهنام «امیلی شرادر» که ستوننویس روزنامه جروزالم پست است تولید و پس از آن توسط بسیاری از شبکههای تلویزیونی معاند جمهوری اسلامی ایران از جمله صدای آمریکا نیز بازنشر شده است.
یادداشت علی عبدی را در ادامه میخوانید:
جعل ناشیانه صهیونیستها برای بر هم زدن فضای داخلی و روانی کشور بهشکلهای مختلف ادامه دارد و آنها نشان دادند بهاندازهای خبیث و پست هستند که به هر دروغی متوسل میشوند، نمونه اخیر آن، همین جعل سند در مورد اعزام نیروهای مقاومت اسلامی لبنان به ایران، آن هم بهتعداد حدود 10 هزار نفر(!!) است،
این درحالی است که اساساً در اسناد رسمی حزبالله چیزی بهنام یگان 133 و 910 نداریم و این اسامی متعلق به منابع عبری است و اثر انگشت جعل سند دقیقاً همینجاست.
این یگانها که نام آنها در سند مجعول آمده است، یگانهای عملیات خارجی و منطقهای حزبالله هستند منتهی اسامی گفتهشده برای آنها، اسامی مصطلح در منابع عبری است و در هیچ منبع حزبالله این کدها بهکار نمیرود.
یگانها در حزبالله دارای اسامی عربی هستند مانند یگان رضوان (وحدة رضوان) و اسامیای نظیر یگان 133 و 910 نامهایی است که موساد به اینها داده است و از آنها برای استفاده رسانهای و تبلیغاتی و گاهی اوقات سادهسازی عملیاتی جهت نیروهایش استفاده میکند.
گاف بزرگ بعدی در این نامه، این است که شورای جهادی حزبالله زیر نظر سید حسن نصرالله بهعنوان دبیرکل اداره میشود و دبیرکل، مقام ارشد شورای جهادی است و لذا خواهش نمیکند بلکه دستور میدهد.
دیگر اینکه سید حسن نصرالله برای چنین اقدامی اختیار تام دارد و اگر بخواهد درخواستی کند، کافی است شورای رهبری حزب (شورای 7نفره) یا شورای مرکزی را در جریان بگذارد.
یک مسئله مهم دیگر این است که قاعدتاً اگر حزبالله میخواست نیرویی به تهران اعزام کند، این کار باید از واحد امن حزبالله خواسته میشد نه از واحد عملیات خارجی!
تفاوت این دو واحد، شبیه اطلاعات خارجی و امنیت داخلی است و هیچگاه برای سرکوب، نیروی اطلاعات خارجی اعزام نمیشود.
تشکیلات امنیتی حزبالله زیر نظر یک نفر متخصص اداره میشود و کاملاً از تشکیلات عملیات خارجی که زیر نظر یکی دیگر از نخبگان این حوزه ـ که دست بر قضا جانشین حاج عماد هم هست ـ جداست و اینها هر کدام حوزه کاری کاملاً حیطهبندی و جدا از هم دارند.
انتهای پیام/