معاون دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: منطقه سراوان از سال ۱۳۶۲ به محل تلنبار پسماند تبدیل شده است و درنتیجه حل این مشکلِ ۴۰ساله زمانبر است اما بهدنبال این هستیم که مشکل را در کمترین زمان ممکن حل کنیم و عزم ما برای این کار جدی است.
پیام جوهری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی در رابطه با آخرین اقدامات در جهت توقف دپوی زباله در منطقه سراوان اظهار کرد: متأسفانه مدیریت پسماند درستی در مورد پسماندهای منطقه سراوان انجام نشده است و این منطقه از سال 1362 محل تلنبار پسماند شده است. مشکلی را که حدود 40 سال پیش آغاز شده است نمیتوان یکروزه حل کرد اما بهدنبال این هستیم که مشکل را در سریعترین زمان ممکن حل کنیم و عزم ما برای حل این مشکل جدی است.
وی ادامه داد: سازمان محیط زیست در اولین قدم از بُعد قضایی وارد شد، شکایتی را علیه شهرداری رشت تنظیم کرد و در زمان حاضر شهردار رشت در مراجع قضایی پرونده دارد. در مرحله دوم راهکار اجرایی را ارائه کردیم و اکنون "راهکار راهبردی مدیریت پسماند استانهای شمالی" در سایت دفتر پسماند سازمان وجود دارد.
معاون دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه "برنامهای که ما تنظیم کردیم بهگونهای است که این مشکل را در یک بازه زمانی 4ساله حل کند"، گفت: مشکل اول در خصوص سراوان ورودی پسماند است که در این خصوص ورودی را به حداقل ممکن کاهش دادیم. مشکل دوم حجم شیرآبهها بود که برای رفع این مشکل اولین فاز تصفیهخانه را در خرداد ماه افتتاح کردیم.
جوهری با اشاره به اینکه کارخانه کمپوست رشت 500 تن در روز افزایش ظرفیت پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: مورد دیگر پیشرفت پروژه زبالهسوز رشت است که امیدواریم در پایان 3 سال این پروژه تکمیل شود. بر اساس این برنامه در سال اول، منطقه سراوان دیگر ورود پسماند نخواهد داشت و پس از اینکه مشکل ورودی زباله حل شد، بهسمت مدیریت پسماندها میرویم.
کوه زباله سراوان به منطقه گردشگری تبدیل میشود!
انتهای پیام/