گروه استانها ـ دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی با بیان اینکه "آمریکا چارهای جز خروج از منطقه ندارد" گفت: فرار از افغانستان ذلت و خفت آمریکاییها را نمایش داد.
به گزارش از اراک، شکستهای پیدرپی و خفتبار آمریکاییها در منطقه در طول سالهای اخیر نشان از افول و رو به زوال رفتن استکبار دارد و مصداقی بر این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است که فرمودند "آمریکاییها ظاهر قضیه را آرایش میکنند و شکوه و جلال میدهند، برای اینکه هم دیگران را فریب بدهند، هم بعضیها در دنیا بترسند، اما همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرقشدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد."
این موضوعی است که در جریان فرار ذلتبار آمریکاییها از افغانستان بهعینه دیده شد و تمام دنیا بر خفت و روند رو به نابودی و افول آمریکا صحه گذاشتند و این موضوع نشان داد آمریکا چارهای جز ترک منطقه و خروج ذلتبار از کشورهای اسلامی و منطقه ندارد و این واقعیتی است که قطعاً تحقق خواهد یافت.
مسئله فرار خفتبار آمریکاییها از افغانستان و افول قدرت این کشور و نابودی هیمنه پوشالیاش موضوعی شد تا خبرنگار در استان مرکزی در مصاحبه تفصیلی با "دکتر حسین اکبری" دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی به گفتوگو بنشینند که مشروح این مصاحبه در زیر میآید:
هدف قرارگرفتن کاروان نظامی ارتش آمریکا در عراق
پیشبینی امام راحل از شکست و ذلت اشغالگران در افغانستان
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به مسئله اشغال کشور افغانستان اظهار داشت: بحث خروج آمریکا از منطقه بهویژه از افغانستان شاید اتفاقی بود که امام(ره) هم از قبل پیشبینی کرده بودند بهطوری که براساس یک مبانی دینی، دقیقاً سال 1358 که شوروی میخواست افغانستان را اشغال کند، سفیر شوروی محضر امام(ره) میآید و میگوید که "ما قصد داریم که افغانستان را اشغال کنیم" که امام(ره) میفرمایند "ممکن است شما بتوانید افغانستان را اشغال کنید ولی مطمئناً نه شما و نه هیچ اشغالگر دیگری نمیتواند در افغانستان دوام بیاورد".
وی افزود: دیدیم که شوروی با آن وضعیت و با آن افتضاح از افغانستان بیرون رفت، اگرچه آمریکاییها پیروزی خروج شوروی را به نام خود گذاشته و گفتند "ما پیروز شده شوروی را بیرون کردیم" اما مردم افغانستان در عمل، شوروی را از افغانستان بیرون کردند.
اکبری بیان کرد: آمریکاییها بهزعم خودشان با افتخار جایگزین شوروی شدند بهطوری که این برای آمریکاییها یک دستاورد بسیار بزرگ بود بهویژه وقتی در افغانستان مستقر شدند گفتند "کنار چین، پاکستان، هند، روسیه و ایران که هم دشمنان ما و هم رقبای آینده آمریکا هستند قرار داریم و میتوانیم آنها را مهار کنیم".
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی ادامه داد: از طرفی آمریکاییها به خود وعده میدادند از منابع و ذخایر افغانستان استفاده کنند، این درحالی است که بیش از 3هزار میلیارد دلار منابع و ذخایر افغانستان تخمین زده شده است که حدود یکهزار میلیارد دلار فقط لیتیوم دارد که اکنون چینیها شروع به استخراج و بهرهبرداری از آن کردهاند.
اکبری خاطرنشان کرد: آمریکاییها احساس کردند ورودشان به افغانستان میتواند موقعیت برتری را برای آنها در دنیا ایجاد کند و از این پلکان بتوانند به مناطق دیگر هم قدرت خود را نفوذ دهند.
وی اضافه کرد: با گذشت 20 سال آنها هم رسیدند به آنچه امام(ره) فرمودند که هیچ کس نمیتواند در افغانستان بماند، زیرا مردم افغانستان مسلمان هستند و از اسلام دفاع میکنند که این هم در خاطرات روسها و هم در اسناد کشور ما وجود دارد.
آمریکا بهدنبال خوردن نان هیمنه و ابهت کاذب خود در افغانستان بود
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به وضعیت حضور آمریکاییها در افغانستان گفت: پیشبینی میشد که آمریکاییها خیلی موفق نمیشوند، دلیل آن هم این بود که آمریکاییها بهسبب آن تعریفی که از خود دارند و سعی میکنند نان هیمنه و ابهت کاذب خود را بخورند و خیلی توجهی اساساً به مسلمانان و مطالبات مردم ندارند.
وی افزود: مردم افغانستان احساس میکردند آمریکاییها به سنتها و اعتقادات آنها اهانت میکنند، بهطوری که آنها تصورشان این بود حتی آنهایی هم که بدبین بودند میگفتند "آمریکا ولو اینکه بهخاطر ما هم نیامده باشد برای اینکه اینجا بماند و منافع خود را تأمین کند مجبور است منافعی از ما را هم تأمین کند تا اینجا بماند."، اما آمریکاییها در ذاتشان هم اسلامستیزند و هم قرارشان بر این نیست که اگر جایی میروند آنجا امنیت و رفاه باشد، زیرا هر کجا که آمریکا میرود اگر امنیت و رفاه باشد اصلاً دلیل بر حضور آمریکا نیست.
اکبری عنوان کرد: آمریکاییها میگویند "مردم اگر امنیت و رفاه داشته باشند چه نیازی به آمریکا دارند؟"، از طرفی آمریکاییها در سبک و سیاق خود بهدنبال این بودند که تفکر لیبرال دموکراسی را حاکم و اندیشههای خود را تحمیل کنند و به محیط سنتی افغانستان، یک سری کارها اضافه کردند که خیلی با عقل همخوانی نداشت.
"دکتر حسین اکبری" دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی میگوید: شکستی که آمریکاییها در افغانستان خوردند خیلی مفتضحانه بود و تمام تلاش خود را میکنند که از میزان فضاحت آن کم کنند و بگویند "اینگونه نبوده است و خودمان تصمیم گرفتیم برویم."، آمریکاییها طرح خروج مشخصی نداشتند و هم اروپا و هم رژیم صهیونیستی به آنها انتقاد کرد که "شما آبروی ما را با این روش بردید و از افغانستان فرار کردید و تحویل طالبان دادید."، خروج آمریکاییها از عراق هم مسلم است.
آمریکا فروپاشی خانواده در افغانستان را دنبال میکرد
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی متذکر شد: در آمریکا حدود 4 درصد زنان در پستهای حکومتی اشتغال دارند اما در افغانستان الزام کردند که 20 درصد زنان باید در حکومت و پارلمان و پستهای دیگر نقش داشته باشند که اینها نه سوادی و نه تحصیلاتی داشتند و خیلی از آنها بدون تحصیلات و بدون رقیب به مجلس میرفتند، اینها چه هدفی دارند؟ یعنی آمدهاند دموکراسی را اجرا کنند؟ چرا در آمریکا این کار را نمیکنند؟ چرا در اروپا نمیگویند 25 درصد 30 درصد حق زنان باشد؟
وی ادامه داد: طرح آنها این بود که کانون خانواده را فروبپاشند و بهنوعی زن را از خانواده بیرون بیاورند تا بعد به اهداف خود برسند و خود را تحمیل کنند و محیط را متناسب با فرهنگ خود تنظیم کنند که جواب نداد و مردم با اعتقادات و ایمانی که داشتند و با نگاههای دینی و سنتی که داشتند مقابل آمریکا ایستادند و آمریکا بدترین شکست تاریخ خود را در افغانستان خورد چون مفتضحانه از آنجا بیرون رفت و آمریکایی که رفته بود طالبان را نابود کند مجبور شد حکومت را به طالبان بدهد.
اکبری تصریح کرد: یکزمانی یک کشوری میرود و مانند اشرف غنی یک حکومت نصفه و نیمهای میسازد و اعلام میکند: شما و حکومتتان، دموکراسی هم آوردهایم و انتخابات هم دارید، پارلمان و قانون اساسی و غیره، ما میرویم، کار داشتید در خدمت شما هستیم.
آمریکاییها بهشدت تلاش دارند از میزان فضاحت شکست در افغانستان کم کنند
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به افتضاح شکست آمریکاییها در افغانستان گفت: شکستی که آمریکاییها در افغانستان خوردند خیلی مفتضحانه بود و تمام تلاش خود را میکنند که از میزان فضاحت آن کم کنند و بگویند "اینگونه نبوده است و خودمان تصمیم گرفتیم برویم".
وی افزود: شاید سالهای سال است که آمریکاییها میخواستند از افغانستان بیرون بروند ولی مجبور شدند با این وضعیت بیرون بروند که به بدترین روش هم بیرون رفتند، به همان دلیلی که آمریکاییها برای آمدن به افغانستان برنامه مشخصی برای مردم نداشتند و در رفتن به بدترین شیوه متوسل شدند و طرح خروج مشخصی نداشتند و هم اروپا و هم رژیم صهیونیستی به آنها انتقاد کرد که "شما آبروی ما را با این روش بردید و از افغانستان فرار کردید و تحویل طالبان دادید".
خروج آمریکاییها از عراق هم مسلم است
دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به وضعیت آمریکاییها در منطقه گفت: بنابراین خروج آمریکاییها از عراق هم مسلم است و نشستی که اخیراً بایدن و پوتین داشتند روی این بحث بود که "ما برای خروج از سوریه داریم فکر میکنیم" و بایدن گفته است "درحال بررسی هستیم"، آنها به روسها میگویند که "ما از اینجا خارج میشویم ولی نگران رژیم صهیونیستی هستیم و اگر کسی بیاید و تضمین دهد که اسرائیل طوری نمیشود ما از اینجا میرویم".
وی اضافه کرد: این درحالی است که ماندن آمریکاییها در آنجا هم هیچ فایدهای ندارد، برای مثال آمریکاییها اگر در افغانستان میماندند باید هزینه و تلفات میدادند و نیز هیچ افق روشنی هم نداشتند که فردا چه میشود.
اکبری بیان کرد: فرض کنید آمریکاییها بخواهند در عراق بمانند، چهکار میخواهند انجام بدهند؟ هیچ کاری از دست آنها برنمیآید جز اینکه 100 هزار یا 200 هزار نیرو هم به عراق بیاورند که چه بشود.
گفتوگوی ویدئویی استان مرکزی با "دکتر حسین اکبری" دبیر مجمع جهانی بیداری اسلامی در زیر میآید:
انتهای پیام/711/ش