عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه ترویج همجنسگرایی راهبرد اصلی غربیها برای از بین بردن بنیاد خانواده در سایر کشورهاست، گفت: مبارزه با نهاد خانواده از سوی صهیونیستها هدایت میشود.
به گزارش از قزوین، فریبا علاسوند در همایش چالشهای جدید پیرامون عفاف که بعدازظهر امروز در سالن اجتماعات آیندهپژوهی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: علامه طباطبایی میگوید که اگر عفت را از دین حذف کنید، همه احکام مربوط به حوزه خانواده را باید بردارید؛ چون همه این احکام اهمیت خود را از دست میدهند.
وی با بیان اینکه عفت شاهکلید حفظ دین و تمدن است، اضافه کرد: جریانهای غربی خیلیخوب این را فهمیدند و به همین خاطر مشغول کار کردن روی پروژههای فرهنگی هستند که عفت و عفاف را از جامعه ما حذف کنند.
علاسوند با ذکر اینکه مبارزه با نهاد خانواده از سوی صهیونیستها هدایت میشود، گفت: چون عقیده آنها این است که کسی نمیتواند یهودی بشود و یهودی باید به دنیا بیاید. به همین خاطر آنها تنها راه گسترش صهیونیسم را از بین بردن نسل غیریهودیها میدانند و به همین خاطر هدف آنها این است که جلوی تولید مثل در خانوادههای غیریهودی و غیرصهیونیست را بگیرند.
وی ادامه داد: ترویج بیعفتی باعث میشود که تعهد طرفین در ازدواج آسیب ببیند و وقتی این تعهد آسیب ببیند، نخسین صدمه آن بیاهمیت شدن موضوع فرزندآوری و زادآوری در خانواده است که صهیونیستها از طریق ابزارهای فرهنگی و هنری خود به دنبال تحقق آن هستند.
ابعاد ضدخانواده در سند 2030
این پژوهشگر و نویسنده بینالمللی در حوزه زن و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود به ابعاد ضدخانواده سند 2030 اشاره کرد و گفت: در همین سند 2030 خانم شارون اسلیتر که جزو نویسندگان این سند محسوب میشود، میگوید خیلی تلاش کردیم از واژه مرد و زن که برای ما واژه ایدئولوژیک است، در سند استفاده کنیم، اما طرفداران همجنسگرایی نگذاشتند و اصرار کردند که به جای آن واژه جنسیت بیاید.
علاسوند با بیان اینکه ترویج همجنسگرایی راهبرد اصلی غربیها برای از بین بردن بنیاد خانواده در سایر کشورهاست، تصریح کرد: امروز در کشورهای غربی هیچ سندی نوشته نمیشود و هیچ اجلاسی در سطح منطقهای، ملی و بینالمللی برگزار و منعقد نمیشود، مگر اینکه به بحث همجنسگرایان بپردازد و این فشار از سمت دولتهای غربی وجود دارد.
همه راهبردهای مربوط به عفاف و حجاب در سند دانشگاه اسلامی اجرایی شود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) هم در این همایش با بیان اینکه مسئله عفاف و حجاب ویژه خانمها نیست، گفت: امروز نه تنها در حوزه پوشش خواهران بلکه در حوزه پوشش برادران هم چالشهایی پیش رو داریم. یکی از ابزارهای مهم دشمن همیشه این بوده که بتواند از این چالش و تهدید برای خودش فرصتسازی کند و حرکات مخربش را در مجموعه علمی کشور داشته باشد.
حجتالاسلام منصور زارعی افزود: در راهبرد شماره 14 سند دانشگاه اسلامی بحث نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب را داریم؛ اما متأسفانه وقتی به این سند دانشگاه اسلامی مراجعه میکنیم، همه فکر میکنند تنها باید به این راهبرد 14 اهتمام بورزند و برای سامانبخشی به چالش پیش رو این راهبرد را عملیاتی کنند. در حالی که این کار بسیارغلطی است.
وی ادامه داد: در همین سند دانشگاه اسلامی شش راهبرد دیگر وجود دارد که رابطه بسیاروثیق و مهمی با این راهبرد 14 دارد که اگر از آنها غفلت کنیم، قطعاً این راهبرد 14 نمیتواند اثرگذار باشد. برای مثال در راهبرد چهارم این سند به نقش تربیت از سوی اساتید دانشگاه پرداخته شده که اگر رسالت استادان را در حوزه عفاف و حجاب درست تبیین نکرده باشیم، نمیتوانیم راهبرد 14 را عملیاتی کنیم.
زارعی یادآور شد: البته اگر میخواهیم اتفاق مهمی در حوزه عفاف و حجاب بیفتد تا بتوانیم مسئله و چالش پیش روی دانشگاهها در این حوزه سامان پیدا کند، باید از آموزش و پرورش شروع کنیم. چرا که چالش جدی ما در آموزش و پرورش است، نه در دانشگاه و آنچه در دانشگاه امروز میبینیم، محصول کمکاریها در حوزه آموزش و پرورش است.
توصیههای محسنیاژهای درباره عفاف و حجاب؛ دادستان و قاضی و ضابط در چارچوب قانون گام بردارند
وی تصریح کرد: اگر آموزش و پرورش در نظام ما اصلاح نشود، قطعاً در دانشگاه موفق نخواهیم بود. یعنی چالشی که امروز با آن مواجه هستیم، محصول نظام آموزش و پرورش ما در سالهای اخیر است. همچنین بحث هویتبخشی از آن راهبردهای مهم است که باید به آن اعتنا کنیم تا بتوانیم راهبرد چهاردهم را اجرایی کنیم.
انتهای پیام/