یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت، گفت: به آینده اقتصادی کشورمان بسیار امیدوار هستیم و نباید به شایعات و اخبار ناامیدکننده در فضای مجازی توجهی کرد.
به گزارش ، مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با دستاندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر، فرمودند: تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوشبینی به آینده کشور از جمله مؤلفههای جنگ نرم هستند.
ایشان در بخشی از بیانات خود به مسئله «القاءبیآیندهگی» درمورد کشور اشاره کرده و فرمودند: القأ این مسئله که کشور به بنبست رسیده است و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هرکس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند.
به طور کلی مردم انتظاراتی در زمینه تأمین معیشت و سازماندهی امور کشور از دولت دارند که دولت میبایست با اراده مصمم برای پیشبرد نیازهای مردم و همچنین اهداف نظام و انقلاب تلاش کند. اما عدهای از فعالان سیاسی و مسئولان سابق تنها با بیان مسائل و مشکلات اقتصادی در مسیر ناامید کردن مردم گام برداشتهاند.
سهم بدهی خارجی ایران بسیار ناچیز است
از همین رو، محمدحسین ادیب، مدرس و استاد دانشگاه اصفهان در خصوص آینده اقتصاد ایران و جهان گفت: بزرگترین بحران آینده در جهان، بحران کشورهای بدهکار است و در حال حاضر اقتصاد جهان با 80 درصد بدهکاری در حال خرد شدن است که این موضوع بهزودی عیان خواهد شد. سهم ایران از این بدهی 8 میلیارد دلار است که به نسبت بدهی دنیا بسیار ناچیز است؛ درحالیکه کشوری همچون سوئد با 8 میلیون جمعیت 930 میلیارد دلار بدهی خارجی دارد.
آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهایی مانند ایران است
وی افزود: آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین کشورهایی با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت که کشورمان ایران، هر دو این شروط را دارا است. در کشورهایی مانند آلمان و ژاپن، میانه سنی به ترتیب 49 و 48 سال است که همین مسئله باعث خواهد شد تا در آیندهای نزدیک شرکتهای بزرگ از این کشورهای سالمند خارج شوند؛ زیرا با این شرایط شرکتها فقط باید زندگی جمعیت بازنشسته و سالمند را تأمین کنند.
ادیب ادامه داد: میانه جمعیت در ایران 33 سال است و شرکتها تمایل پیدا خواهند کرد سراغ کشورهایی بدون بدهی، دارای میانه سنی جوان و دارای زیرساخت انرژی قدرتمندی همچون ایران سرمایهگذاری و فعالیت کنند. کشور ما قدرتمندترین زیرساخت انرژی در کل جهان را در اختیار دارد. هیچ کشوری مانند ایران دو سیستم انرژی «برق» و «نفتوگاز» به طور موازی در اختیار ندارد.
ایران دارای نیروی انسانی پیشرفته است
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: کشور ایران دارای جمعیت جوان و تحصیلکرده، زیرساخت آموزشی بسیار قوی، و همچنین زیر ساختهای پیشرفته، توسعهیافته و بسیار قدرتمند انرژی مانند پارس جنوبی است.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: از نظر آینده اقتصادی به کشورمان ایران بسیار امیدوار هستیم؛ همچنین نباید به شایعات و ناامیدکننده در فضای مجازی کوچکترین توجهی کرد؛ البته در صورت سیاستگذاری درست و تلاش مداوم، آینده جهان در اختیار کشورهایی مانند ایران خواهد بود.
انتهای پیام/