امام جمعه اهلسنت بندرعباس با تأکید بر اینکه مسئولان نگاه وسیعتری به مسئله تهلنجی داشته باشند گفت: صنایع و بنگاههای بزرگ اقتصادی مستقر در استان هرمزگان در عمل به مسئولیتهای اجتماعی نسبت به روستاهای پیرامونی خود توجه کنند.
به گزارش از بندرعباس، شیخ یوسف جمالی امام جمعه اهلسنت بندرعباس صبح امروز در نشست با رئیسکل دادگستری و جمعی از مدیران استانی در دهستان گچین اظهار داشت: ایمنسازی جاده بندرعباس ـ گچین به لار، عمل صنایع به مسئولیتهای اجتماعی نسبت به ساکنان مجاور و رفع تبعیض از قانون تهلنجی سه خواستهای است که توجه به آن، نفع بزرگی برای مردم استان هرمزگان بههمراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت عمل به مسئولیتهای اجتماعی صنایع نسبت به محیط پیرامونی خود افزود: مسئولیت صنایع واقع در غرب بندرعباس نسبت به ساکنان پیرامونیشان بهویژه روستای گچین زیاد است و لازم است به وظیفه خودشان در ایجاد امکانات رفاهی، اجتماعی و فرهنگی عمل کنند.
بهگفته امام جمعه اهلسنت بندرعباس، مردم این منطقه متحمل آلودگی صنایع شدهاند و این مجموعهها ضمن عمل به مسئولیتهای اجتماعیشان باید با تأمین نیروی کارشان از این مناطق، مردم را از وجودشان بهرهمند سازند.
وی اضافه کرد: اشتغال جوانان روستاهای پیرامونی بهویژه گچین در صنایع میتواند از سوق دادن جوانان بهسمت شغلهای کاذب دور کند. در جذب نیروها اگر بومیان در اولویت هستند، نیروهای روستاهای مجاور برای جذب اولیتر و ویژهتر هستند و بهتر است به آنها برسند و باعث خواهد شد آسیبها نیز به حداقل ممکن برسد.
شیخ جمالی در ادامه با بیان اینکه تبعیضی بین هرمزگان و استان همسایه در قانون تهلنجی وجود دارد، افزود: در بوشهر ظرفیت بیشتری برای تهلنجی در نظر گرفته شده است که حداقل خواسته هرمزگانیها ایجاد برابری در این قانون است و در شرایط بهتر تقاضا داریم این نگاه وسیعتر و به ملوانان و لنجداران امکان استفاده بیشتری از این ظرفیت داده شود.
وی همچنین مرزی شدن بازارچههای این روستا را از خواستههای مردم گچین دانست و تصریح کرد: با این اقدام فرصت صادرات و واردات فراهم خواهد شد و آنها از حضورشان در مرز و همجواری با دریا بهره و لذت کنار دریا بودن را خواهند چشید.
استاندار خراسانجنوبی: ورزش زورخانهای با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی حمایت شود
امام جمعه اهلسنت بندرعباس همچنین با یادآوری قول و دغدغه استاندار نسبت به فراهم شدن ظرفیت بیشتر در استفاده از قانون تهلنجی گفت: بهاذعان استاندار هرمزگان این موضوع بهطور جد در دستور کار دولت است و در نشست مشترک وزرا و استانداران ساحلی پیشنویس این طرح آماده شده است و قرار است در دولت نیز مصوب شود که در صورت نهایی شدن این پیشنویس ظرفیت خوبی برای قانون تهلنجی خواهد بود.
وی در ادامه مهمترین موضوع برای شریعت را حفظ جان انسانها دانست و تصریح کرد: جاده بندرعباس ـ گچین به لار یک جاده ملی است و از اهمیت بالایی برخوردار است و از دادستان میخواهم بهعنوان حقوق عامه پیگیری کنند، چرا که متأسفانه شاهد حوادث دلخراشی در این جاده هستیم که در غمانگیزترین حادثه این مسیر 8 نفر جان باختند که پنج نفر از آنها کودک بودند.
شیخ جمالی با اشاره به اینکه با یکسری از اقدامات میتوان جلوی حوادث جاده یادشده را گرفت، تأکید کرد: ضروری است در ساخت مسیر تعجیل شود و دادستان برای رفع موانع و تسریع در اجرای آن به این موضوع ورود کند.
وی متذکر شد: جاده فرعی این منطقه نیز شرایط خوبی ندارد و لازم است نسبت به تعریض آن اقدام شود.
امام جمعه اهلسنت بندرعباس همچنین با قدردانی از برداشته شدن اولین گام پس از حادثه دلخراش دو هفته پیش و هدایت ترافیک به مسیر جایگزین، خاطرنشان کرد: این اقدام خوبی است و ضرورت دارد اقدامات دیگری نیز انجام شود.
انتهای پیام/864/ح