2/17/2022 8:42:54 AM
T T

برچسب‌ها

2/17/2022 8:42:54 AM
سفیر برزیل در ایران در گفت‌و‌گو با تسنیم: ۲.۴ میلیارد دلار میزان تبادلات بین دو کشور است فیلم

گروه استان‌ها- سفیر برزیل در ایران با اشاره به تجارت کشورش با ایران گفت: ۲.۴ میلیارد دلار میزان تبادلات بین دو کشور است.




به گزارش از اراک، توسعه اقتصادی و افزایش تعاملات تجاری بین کشورها یکی از مهمترین و اساسی‌ترین بسترهای پیشرفت و توسعه کشورها قلمداد می‌شود که هرکشوری بتواند ظرفیت‌ها و توانمندی خود را بهتر و بیشتر در راستای جذب کشورهای طرف تجارت اقتصادی عرضه کند قطعا می‌تواند به موفقیت بیشتری دست پیدا کند.

ایران اسلامی از جمله کشورهای مهم آسیا و دنیا است که ظرفیت های بسیاری در همه عرصه های اقتصادی، تجاری، صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری و... دارد که البته متاسفانه مغفول ماندن بخش‌های مختلف این ظرفیت‌ها منجر به بروز مشکلاتی شده است.

سفر سفیر برزیل ایران به استان مرکزی، به عنوان پایتخت صنعتی ایران به منظور آشنایی با ظرفیت‌های بالای استانی فرصتی شد که خبرنگاران استان مرکزی در مصاحبه‌ای تصویری و تفصیلی با وی، ابعاد مختلف تجات و ارتباطات دو کشور به ویژه ارتباطات اقتصادی بین ایران و برزیل را به بررسی و گفت‌و‌گو بگذارند که مشروح این مصاحبه در زیر می‌آید:

«لودمار گونسالوس آگیلار نتو» در پاسخ به سوالی درباره تحلیل وضعیت صادرات و واردات بین دو کشور ایران و برزیل اظهار داشت: اهدافی را به‌عنوان برزیل مدنظر داریم و این اهدف برای ایران هم باید وجود داشته باشد، صادرات به کشور ایران باید افزایش یابد.

وی افزود: درمقابل واردات کشور برزیل از ایران هم باید افزیش پیدا کند کالاهایی را تولید می‌کنیم که کشور ایران به آن نیاز دارد و درمقابل ایران کالاهایی را تولید می‌کند که مورد نیاز کشور برزیل است.

ایران از قبل بزرگ‌ترین شریک برزیل در خاورمیانه و غرب آسیا بوده است

سفیر برزیل در پاسخ به سوالی درباره ظرفیت‌های ایران و نگاه برزیل برای افزایش تعامل با ایران گفت: ایران از قبل بزرگ‌ترین شریک برزیل در خاومیانه و غرب آسیا بوده است در سال 2021 بر خلاف تحریم‌ها و تمامی مشکلاتی که به واسطه تحریم‌ها سبب شد تا روابط تجاری بین دو کشور به نصف کاهش پیدا کند ولی در سال 2021 تلاش کردیم میزان روابط را به میزانی که در سال 2019 بود رساندیم و این یک اتفاق مثبت است.

وی افزود: در سال 2021 افزایش بیش از 70 درصدی در مقایسه با سال 2020 در تجارت دو کشور وجود داشته است تجارت بین دو کشور از سوی برزیل بیشتر بر روی کالاهای اساسی یا همان کالاهای کشاورزی متمرکز است و این تحریم‌های ظالمانه محدودیت‌های زیادی را در حوزه‌هایی که امکان همکاری وجود دارد ایجاد کرده ولی بر خلاف تمامی این تحریم‌ها برزیل روابط خود را با ایران در طول تحریم حفظ کرده است.

لودمار گونسالوس آگیلار نتو عنوان کرد: در حال حاضر در کشور برزیل پیشرفت‌هایی را داریم و کالاهایی را درحوزه حمل‌ونقل، کامیون، اتوبوس تولید می‌کنیم که می‌تواند مزیت کشور برزیل باشد و از سوی دیگر در کشورایران در حوزه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی پیشرفت‌هایی وجود داشته که می‌تواند منجر به ایجاد روابط شود.

وی اضافه کرد: در حوزه پتروشیمی و محصولات پتروشیمی، حوزه معدن و محصولات کشاورزی نیاز دو جانبه در دو کشور وجود دارد ما امیدوار هستیم در آینده نزدیک روابط را در سایر حوزه‌ها گسترش دهیم به ویژه در حوزه‌های صنعتی روابطی داشته باشیم.

سفیر برزیل در ایران تصریح کرد: یک مشکل اساسی که به سبب آن محدودیت ایجاد می‌شود این است که ایران کشور شناخته شده‌ای در برزیل نیست به همین دلیل تاکید دارم که ازموقعیت‌هایی که نمایشگاه‌های برزیل برای معرفی محصولات و شناساندن محصولات شما فراهم می‌کنند بهره‌مند شوید بنابراین جهت شرکت در این نمایشگاه‌ها از حمایت اتاق بازرگانی اراک و اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل که به تازگی دفتری در سائوپائولو افتتاح کرده است می‌توانید استفاده کنید.

لودمار گونسالوس آگیلار نتو در خصوص اهمیت صنعت توریسم بین دوکشور گفت: صنعت توریست از عوامل دیگری است که موجب شناخت دو جانبه کشورها می‌شود کشور فوق‌العاده ای دارید که شامل چهار فصل است، شما در کشور ایران برف دارید و هم در کنار برف بیابان دارید، خلیج فارس را دارید و از تمدن شش هزار ساله برخوردار هستید که این عوامل سبب تقویت صنعت توریست می‌شود و این صنعت می‌تواند سبب شود دانش، اطلاعات و معلومات برزیلی‌ها از کشور ایران افزایش پیدا کند.

وی افزود: یک موضوعی را بیان می‌کنم که افراد کمی آن را می‌دانند و این یک احتمال برای کشور برزیل است شما در کشور ایران می‌توانید صبح تهران باشید و در کوه‌های توچال اسکی کنید بعد با هواپیما به جنوب کشور بروید و عصر در خلیج فارس شنا کنید، شما یک کشور فوق‌العاده منحصربه‌فرد، زیبا و بی‌نظیری دارید.

به دنبال هماهنگی بین دولت، مجلس و بخش اقتصادی دو کشور ایجاد کنیم

سفیر برزیل در ایران با اشاره به تلاش برای افزایش هماهنگی و مشارکت دو کشور گفت: سعی داریم یک هماهنگی بین دولت دو کشور، مجلس دو کشور و بخش اقتصادی دو کشور ایجاد کنیم و در این راستا اتاق‌های بازرگانی ایران، اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل و اتاق‌های استانی نقش بسیار مهمی را می‌توانند ایفا کنند در واقع آنها می‌توانند تسهیل‌گر جهت برقراری روابط بین تجار دو کشور باشند.

لودمار گونسالوس آگیلار نتو افزود: وجود بخش دولتی واتاق‌های بازرگانی نقش بسیار مهمی برای ایجاد روابط ماندگار و طولانی مدت بین کشور ایران و برزیل است، بخش خصوصی و بخش دولتی باید در کنار هم کار کنند و با یکدیگر همکاری کنند بدون حضور بخش خصوصی ما تجارتی نخواهیم داشت و بدون حمایت بخش دولتی هیچ توسعه‌ای در این تجارت نخواهد بود.

سفیر برزیل در ایران می‌گوید: 95درصد روابط تجاری که بین دو کشور وجود دارد مربوط به صادرات برزیل به ایران بوده و فقط 5 درصد واردات برزیل از ایران است که عدد خیلی کمی به شمار می‌رود و از میزان 5 درصد 90 درصد شامل صادرات اوره از ایران به برزیل است که قطعا فضا و موقعیت‌های بیشتری برای افزایش وتنوع بخشیدن به این کالاها وجود دارد...


براساس آمار رسمی موجود 2.4 میلیارد دلار میزان تبادلات بین دو کشور است

سفیر برزیل در ایران در خصوص میزان صادرات غله، کنجاله و دانه‌های روغنی، شکر به‌ خصوص شکر خام، گوشت و مرغ منجمد از کشور برزیل به ایران گفت: آمار دقیق را از طریق بخش اقتصادی در اختیار شما قرار می‌دهیم ولی هم اکنون براساس آمار رسمی موجود 2.4 میلیارد دلار میزان تبادلات بین دو کشور است.

وی ادامه داد: این مقدار 70 درصد افزایش نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد در صورتی که صادرات غیر‌مستقیم از طریق کشورهای ترکیه، عمان، عمارات متحده عربی، سوئیس، انگلستان را در نظر بگیریم ممکن است این مقدار دو برابر افزایش یابد.

عدد 5 درصدی واردات برزیل از ایران رقم کمی است

سفیر برزیل در ایران در ارتباط با موضوع کشتیرانی و ارتباط اقتصادی میان دو کشور گفت: به واسطه مشکلی که تحریم‌ها ایجاد کرده هزینه تجارت دریایی و هوایی به سبب کمبود خطوط مستقیم بین دو کشور بسیار زیاد است امیدواریم به زودی در این موضوع شاهد افزایش باشیم بسیار خرسند خواهیم بود اگر بتوانیم در آینده خطوط مستقیم کشتیرانی و هوایی بین دو کشور ایران و برزیل داشته باشیم.

لودمار گونسالوس آگیلار نتو در ارتباط با میزان واردات برزیل از ایران و سهم کالاهایی که از ایران می‌گیرند گفت: 95 درصد روابط تجاری که وجود دارد صادرات برزیل به ایران است و فقط 5 درصد واردات برزیل از ایران است که عدد خیلی کمی است.

وی اضافه کرد: از میزان 5 درصد 90 درصد آن شامل صادرات اوره از ایران به برزیل است که قطعا فضا و موقعیت‌های بیشتری برای افزایش وتنوع بخشیدن به این کالاها وجود دارد.



سفیر برزیل در ایران: ایران کشور بسیار مهمی در حوزه توسعه اقتصادی است

گفت‌و‌گوی ویدئویی استان مرکزی با «لودمار گونسالوس آگیلار نتو»، سفیر برزیل در ایران در زیر می‌آید:

انتهای پیام/711/ی



اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.